Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Us: +4 (800) 888-0008

Call Me Now!

Bezárás

ARTIST Mátrixok

Kezdőlap » Bérelhetö rendszerek » ARTIST Mátrixok

ARTIST Mátrixok- Igényei szerint méretezhető és bővíthető rendszer framek

Akár 128 port is elhelyezhető egyetlen frame-ben, valamint akár 100 frame is csatlakoztatható egy redundáns kettős optikai szál gyűrűhöz, ami 1024 x 1024 nemblokkoló duplex kommunikációs portos, maximális mátrixméretet jelent. A rendszer ezzel együtt egyetlen egység benyomását kelti: nemblokkoló, és a rendszer egyes csomópontjain belüli vagy azok közötti kapcsolatok száma korlátlan. Emellett akár 50 Artist duplex kommunikációs rendszer kapcsolható össze hagyományos telefonon keresztül. Az ISDN vagy VoIP vonalakkal és a Trunk Navigator szoftverrel a rendszer mérete akár 51 200 port is lehet.

A Riedel Artist olyan valódi hálózati infrastruktúra, ami a moduláris felépítésű mátrix mainframeken alapul. Az egyes Artist mátrix mainframek pontosan az adott igényeknek megfelelően alakíthatók ki. Nem csak a mainframek modulárisak, hanem maga a rendszer osztott felépítése is lehetővé teszi a bővítést.

Csak válassza ki a kívánt frame méretet és adja hozzá az interface-ekett. Ahogy nő rendezvénye (és ezzel együtt igényei), úgy bővítheti a rendszert új interface-ek vagy további framek hozzáadásával.

ARTIST Mátrixok – Fő előnyök

Egyszerű méretezhetőség: 8 x 8-ról 1024 x 1024, teljes összeadó, nem blokkoló portokra. További bővíthetőség 50 200 portra (trönkölés).

Teljesen redundáns rendszer redundáns kettős optikai szálú gyűrűs hálózattal. Valamennyi modul kikapcsolás nélkül cserélhető (hot-swappable).

Egyszerű rendszerbővítés.

Az interface-ek által biztosított extenzív illesztés gondoskodik a rendszer egyszerű integrálhatóságáról.

> Az Artist rendszert méretezhetősége és bővíthetősége korlátlan lehetőséget biztosít.

Rendkívül csendes működés a hatékony hűtésnek köszönhetően, ami nem csak a mobil gyártási egységek számára előny.

Az ARTIST-hoz rendelkezésre álló interface-ek:

Analóg 4 eres I/O AES3 I/O

GPI/O

MADI

Voice-over-IP (EBU Tech 3347 kompatibilis) Ethernet AVB (AVnu AVB)