Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Us: +4 (800) 888-0008

Call Me Now!

Bezárás

ARTIST panelek

Kezdőlap » Rólunk » ARTIST panelek

ARTIST Panelek- Egyszerűen használható vezérlőpanelek

Akár az új Artist 1100 OLED sorozat, akár a klasszikus Artist 1000 LED, Artist 2000 LCD vagy más Artist panel mellett dönt, biztos lehet benne, hogy egyszerűen használható, csúcsminőségű, kiváló hangú, kis méretű német minőségű vezérlőpanelt kap.

Artist 1100 OLED panelek

Az Artist 1100 sorozat a Riedel legújabb generációs digitális mátrix duplex kommunikációs vezérlőpanel sorozata. Az 1100-as sorozat billentyűibe integrált kijelzők nagy felbontású, színes OLED-ekkel készülnek. A 65000 színnek és a 140 dpi felbontásnak köszönhetően a kijelzők kiválóan leolvashatók és képesek az ikonok és karakterek rendkívül részletes, akár 24×24 pixeles megjelenítésére. A panelen külön-külön forgatható kódolókkal állítható be az egyes beszédgombok hangereje. A panelen egy aljzat is a rendelkezésére áll, ha a jövőben további modulokat szeretne csatlakoztatni a vezérlőpanelhez.

Artist 1000 LED panelek

Az 1000-es sorozat a Riedel klasszikus kapcsológombos paneljeit vonultatja fel. A panelek 19″-os állványba építhető, asztali és moduláris (Danner) változatban is elérhetők. Valamennyi vezérlőpanelbe tompítható fényerejű, 8 számjegyes alfanumerikus, LED kijelzővel ellátott billentyűket, valamint az egyes beszédgombok hangerejének és LED-szintjének beállítására szolgáló, elforgatható kódolót építettünk be.. Emellett az 1000-es sorozat vezérlőpaneljein öt funkciógombot, egy hangszórót, egy XLR mikrofon csatlakozót, és egy eltávolítható gooseneck mikrofont helyeztek el.  Alapértelmezés szerint három GPI és három GPOs áll rendelkezésre a rendszerszintű programozáshoz.

Artist 2000/2100 LCD panelek

A Riedel 2000-es sorozatú vezérlőpaneljei megfelelnek a sokoldalú, csúcsminőségű és gazdaságos duplex kommunikációs vezérlőpanelek iránt támasztott valamennyi elvárásnak. A 2000-es sorozat vezérlőpaneljei 19″-os állványba építhető, asztali és moduláris változatban kaphatók. A panelekbe 8 számjegyű, nagy kontrasztú, teljesen grafikus LCD kijelzőket építettünk, melyek megjelenítik az egyes beszédgombok címkéit és keresztezési pont szintjét. Minden beszédgomb hangerejének szintje önállóan szabályozható. Minden vezérlőpanelbe beépítettünk egy „shift”-oldalt, ami megduplázza a rendelkezésre álló gombok számát. Akár három bővítőpanel is sorba köthető a 19″-os állványba építhető vezérlőpanelen, így Ön akár 128 vezérlőgombot használhat a hozzájuk tartozó kijelzőkkel. A 2100-as modellek további audio bemenetekkel/kimenetekkel és GPIO-kkal rendelkeznek.

Artist 5000/5100 panelek

Az Artist 5000-es sorozatába tartozó panelek olyan rendkívül költséghatékony mátrix duplex kommunikációs megoldást jelentenek, melyek megfelelnek az duplex kommunikációs piacok által támasztott valamennyi igénynek. E panelek a Riedel digitális mátrix duplex kommunikációs panelek teljes funkcionalitását nyújtják verhetetlen áron. Az 5100-as modellek 8 karakteres, nagy kontrasztú LCD kijelzővel rendelkeznek, míg az 5000-es modellek gombjai egyszerűen felcímkézhetők. Az univerzális burkolatnak köszönhetően a modellek állványba építhetők, falra szerelhetők és asztalra is helyezhetők.

Artist virtuális panelek

Az Artist virtuális panelek lehetővé teszik, hogy a hagyományos számítógépet az Artist digitális mduplex kommunikációs rendszer vezérlőpaneljeként használja. A mátrix és a virtuális panel közötti kommunikációt a VoIP-108 G2 ügyfélkártya biztosítja.

ARTIST vezérlőpanelek – Fő előnyök

» Az egyes beszédgombok hangereje egyedileg szabályozható

» Teljesen digitális kapcsolat a mátrixszal az AES3/EBU-n keresztül (RJ-45, CAT5 kapcsolás esetén, és 75 ohm-os BNC csatlakozókkal a szabvány tartozék koaxiális videókábelekhez)
» Az AES jel második audio csatornája lehetővé teszi, hogy a panel műsorszórási minőségű audiójelet továbbítson az duplex kommunikációs alkalmazás mellett

» A panelek átvezethetők bármilyen AES3/EBU audio routing környezeten

» 3 GPI és3 GPO a rendszerszintű programozás érdekében

» Két készlet kiegyenlített szintű audio bemenet és kimenet

» Ultra-kompakt kivitel, beépített tápegységgel és csupán 56 mm mélységgel / 2 ¼ “ (Az 1100-as sorozat 80mm / 3 1/8  ” mély)