Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Us: +4 (800) 888-0008

Call Me Now!

Bezárás

MotoTrbo

MotoTRBO rendszer

A MOTOTROLA új generációs MOTOTRBO digitális URH rendszerét kifejezetten arra a célra fejlesztette, hogy találkozzon a professzionális felhasználói igény a legkorszerűbb műszaki megoldással. Az ETSI TS 102361 DMR európai szabvány és technológia, új és egyedülálló előnyt jelent a hatékonyság és a biztonság növelésében. Az új generációs rádiós eszközöknek köszönhetően növekszik a felhasználás biztonsága  (PGP (Pretty Good Privacy) katonai szintű titkosítás), integrált adatátviteli megoldásokkal és kiemelkedő minőségű beszéd átvitellel.

A MOTOTORBO URH készülékei egyedülállóan ötvözik az analóg és digitális technológiát. Az eszközök alkalmasak analóg és digitális üzemmódú működésre, így biztosítva az analóg rendszerek fennakadás nélküli digitális migrációját vagy az adott rendezvényen belüli együttműködést a továbbra is analóg eszközöket használó csoportokkal.

A MOTOTORBO rendszer integrált adatátviteli szolgáltatásai:

MOTOTRBO helymeghatározási szolgáltatása

A kézi hordozható és gépjárműbe telepíthető készülékekbe integrált GPS vevőkészülékekkel meghatározhatja munkatársai vagy járműflottája helyzetét és mozgását. A TDMA rendszernek köszönhetően mindezt a beszédcsatorna megszakítása vagy megzavarása nélkül bármikor megteheti. A munkatársai biztonságát növeli vészhelyzeti üzemmódban a pozíció folyamatos közvetítése a központba. A MOTOTRBO integrált helymeghatározási szolgáltatásával, élvezheti lokalizáció előnyeit, anélkül, hogy ezért a szolgáltatásért külön havidíjat kellene fizetnie, vagy külső GPS berendezéseket kellene vásárolnia és karbantartására.

A MOTOTRBO szöveges üzenet szolgáltatása

A MOTOTRBO szöveges üzenet szolgáltatása lehetővé teszi az írásos kommunikációt rádiók és irodai diszpécseri rendszerek között. Lehetősége van szöveges üzenetek (SMS) küldésére, továbbá a diszpécserközponton keresztül email is továbbítható a rádiókészülékekre.

A MOTOTRBO rendszer előnyei

Tisztább hang: A beszédátvitel tisztább és jobban érthető. A rádiós jel erőssége csökken a távolsággal, de a digitális technológia kijavítja a hibákat, így képes kimagasló minőségben közvetíteni a hangot, nagyobb pontossággal, nagyobb területen, virtuális veszteség nélkül. Az analóg / digitális jelátalakítás miatt megszűnik az analóg jelek torzítása, így a felhasználó jobban hallja a kommunikációt zajos környezetben is.

Adatátviltel: Ha szükséges a MOTOTRBO rendszerrel digitális adatforgalmat is lebonyolíthat.

Kézirádiók

MOTOTRBO kézirádiók elérhetőek szimpla kijelző nélküli és kijelzővel felszerelt változatban. A kijelzős rádiók billentyűzettel felszereltek, a szöveges üzenetek kezelése érdekében. Mindegyik készülék IMPRESS™ Li-Ion 2150 mAh akkumulátorral szerelt, bizonyos modellek integrált GPS modemmel rendelkeznek. Dedikált “vészhívó” gomb és a programozható gombok gyors hozzáférést biztosítanak a gyakran használt funkciókhoz. A kézirádiók megfelelnek az IP57 szabványnak.

Mobil rádiók

Elérhető egy egyszerűbb numerikus és egy fejlettebb kijelzős modell. Mindkét rádió esetében a programozható gombok gyors hozzáférés biztosítanak a gyakran használt funkciókhoz. Bizonyos modellek integrált GPS modemmel rendelkeznek. A készülék kialakításában a gépjárműben és rendezvényen történő felhasználást vették alapul, ezek figyelembevételével nagy hangerőgombbal, nagy teljesítményű első hangszóróval és kompakt kézibeszélővel szereltek fel minden mobilrádiót.