Your message has been sent, you will be contacted soon

Call Us: +4 (800) 888-0008

Call Me Now!

Bezárás

Performer

Kezdőlap » Performer » Performer

PERFORMER – A digitális partyline élmény

A Performer sorozat a világ első digitális partyline duplex kommunikációs rendszere, ami 2 és 4 csatornás master állomásokat, állványba építhető, falra szerelhető és asztali hangszóróit kínál, híváskijelzéssel és kétcsatornás beltpack headset állomással. A valódi partyline alkalmazási lehetőség mellett a Performer sorozatot a C44plus rendszer felhasználói felület teszi az első, teljesen integrált digitális megoldássá a kombinált digitális mátrix és partyline duplex kommunikációs alkalmazások számára. A Performer sorozatot a Performer 32 digitális duplex kommunikációs mátrix/színpadkezelő rendszer egészíti ki, amit az önálló műsorszórási alkalmazások, operaházak, színházak, sport- és kulturális események esetében támasztott elvárások szerint alakítottak ki.

PERFORMER Partyline – Fő előnyök

» Zaj- és zörejmentes, csúcsminőségű digitális audio

» Teljesen digitális: audio, DSP, vezérlők

» Tökéletes helyihang-kiküszöbölés

» Távoli mikrofon-elnémítás (Mic-Kill)

» 2 csatornás duplex kommunikációs működés

» Szükség esetén programhang felcsatolása intercom rendszerre

Performer CR-4 / CR-2 Master állomás

A Performer CR-4 (4-channel) és CR-2 (2-channel) master állomás ideális választás az önálló digitális partyline rendszer kialakításakor. A beállítástól függően a 19”-os/1RU eszköz integrált tápellátása akár 32 Performer eszközt is elláthat egy sorban, beltpackekkel, split-boxokkal és asztali hangszóróállomásokkal együtt. A rendszer kiegészítő tápellátással egyszerűen bővíthető. Az egyszerűen értelmezhető felhasználói felület gondoskodik a kiváló teljesítményről és rugalmasságról.  A távirányítható mikrofon-elnémítási funkcióval a felhasználó elnémíthatja a duplex kommunikációs csatornák mikrofonjait. A CR-4/CR-2 egy további program bemenettel rendelkezik, ami önállóan hozzákeverhető az egyes duplex kommunikációs csatornákhoz. További funkciók: az egyes partyline-ok önálló hangerőszint-szabályozása, hívás, GPI, IFB és stage announce funkció a duplex kommunikációs mikrofon PA rendszeren keresztüli használatához. A CR-4/CR-2 használható headsettel vagy a beépített, nagy teljesítményű hangosbeszélő és hattyúnyak-mikrofon kombinációjával.

Performer C3 digitális beltpack / headset állomás

A Performer C3 ergonomikus kialakítású, digitális, kétcsatornás beltpack, minden olyan szabvány funkcióval, ami a hagyományos analóg partyline rendszerek esetében megszokott, pl. láncba kapcsolás. A beltpack csúcsminőségű digitális audiót használ a zaj- és zörejmentes jel érdekében. Az extenzív DSP jelfeldolgozás biztosítja a tökéletes helyihang-kiküszöbölést és a nagy környezeti zajszintű alkalmazásokkal való használhatóságot. A C3 három XLR csatlakozóval rendelkezik a headset, a jelbemenet és a jel loop through számára. Ez utóbbi használható kiegészítő analóg programbemenetként is.

A Performer használata rendkívül kényelmes. A CH-A és CH-B hangereje a C3 tetején elhelyezett két nagy forgó kapcsolóval szabályozható. Az A vagy B hangerőszabályozó megnyomásával ki- vagy bekapcsolhatja a beszéd funkciót, valamint használhatja az ideiglenes/latching módot és a beszéd funkció LED-es kijelzését a kapcsolódó csatornákon. A C3 konfigurálása is egyszerű. A hívásküldés gomb jelzi a bejövő hívást minden láncba kapcsolt Performer készüléken.

Performer C44plus-Rendszer interfész

A C44plus rendszer interfész lehetővé teszi a digitális partyline-ok fokozatmentes integrálását mátrix duplex kommunikációs környezetben. A 19″-os/1RU egység négy kétcsatornás CAT5 mátrix portot alakít át négy, fantomtáppal üzemeltetett beltpack line-ná. A beltpackek hagyományos, 3 tűs XLR kábelekkel csatlakoznak a C44plus-hoz. Akár 16 beltpack is láncba kapcsolható az egyes vonalakon: egy C44plus akár 38 beltpacket is elláthat. Önálló üzemmód esetére az eszköz egy beépített 24×24 portos, digitális duplex kommunikációs mátrixszal rendelkezik. Az előre programozott konfigurációk a készülék elején található DIP-kapcsolókkal tölthetők be. Az Artist és Performer 32 mátrix rendszerekhez teljes digitális illesztés tartozik. Harmadik fél duplex kommunikációs rendszereihez analóg, 4 eres I/O-t és GPI-t biztosítunk.

Performer C31 split box

A C31 Split Box a jelbemenetet az XLR3 kábelen felosztja három XLR3 kimenet között. Az eszköz tápellátása a partyline-on keresztül vagy – meg extrahosszú kábelek esetén – külső forrással oldható meg.

Performer C22-Rendszer interfész

A Performer C22 rendszer interfész két kétcsatornás CAT5 mátrixportot alakít át két fantomtáppal üzemeltetett digitális beltpack line-ná és fordítva. Ezáltal lehetővé válik a digitális partyline-ok és a mátrix duplex kommunikációs rendszerek fokozatmentes integrálása. Emellett használható minden olyan alkalmazás esetén is, ahol a digitális partyline duplex kommunikációs rendszer audio vonalát AES digitális audio infrastruktúrán – pl.  MediorNet, Artist vagy más, harmadik fél party AES audio routere – keresztül szeretné elvezetni. A Performer C22 tápellátása kilenc beltpackig, split boxig vagy asztali hangszóró állomásig láncba kötve is megoldható.

PERFORMER 32 Digitális mátrix duplex kommunikációs / színpadkezelő rendszer

A Performer 32 hatékony, alacsony költségvetésű digitális duplex kommunikációs mátrix/színpadkezelő rendszer. Rendeltetése szerint megfelel az önálló műsorszórási alkalmazások, operaházak, színházak, sport- és kulturális események esetében felmerülő elvárásoknak. A rendszer moduláris alapú, így könnyedén alakítható az egyéni igények szerint.

A Performer 32 két méretben kapható, modulárisan összeállítható rendszer. Mindkét verzió képes akár 32 felhasználós mátrixok kialakítására. Az ügyfélkártyák mellett a kompakt rendszer lehetőséget nyújt akár 16-80 relékapcsoló használatára (Performer 32+16 vagy Performer 32+80) az félbeszakítási jelek, kísérőfények és különleges effektusok vezérléséhez.

A Performer 32 rendszerek ideális integrációs platformot nyújtanak változatos audio- és kommunikációs források számára. A sokoldalú felhasználói felület lehetővé teszi a rendszer fokozatmentes integrálását digitális és analóg partyline-, rádió-, audio router-, telefon-, valamint más analóg és digitális rendszerekkel. A C44plus digitális partyline interface rendszerrel együtt a Performer sorozat elsőként kínál teljesen integrált megoldásokat a mátrix- és hagyományos partyline rendszerek együttes alkalmazásához. A partyline konfigurációját ugyanaz a konfigurációs szoftver végzi, így a rendszer teljesen integrált a mátrix környezetben.

A Performer 32 mátrix rendszerek valamennyi Artist vezérlőpanellel kompatibilisek.

Alkalmazási lehetőségek

  • Önálló műsorszórási alkalmazások
  •  Színházak
  • Sport- és kulturális események
  • Kiállítások és konferenciatermek
  • Stadionok és tematikus parkok

PERFORMER mátrixok – Fő előnyök

» Költséghatékony mátrix duplex kommunikációs megoldás

» Moduláris bővítés 8 x 8-ról akár 32 x 32 portra

» Műsorszórási minőségű  audio (AES3/EBU) a teljes rendszeren

» Digitális csatlakozás a panelekhez COAX, CAT5 vagy üvegszálas kábelekkel

» Redundáns tápellátás, valamennyi modul kikapcsolás nélkül cserélhető (hot-swappable)

» Az egyes keresztezési pontok egyéni hangerőszabályozása