PARTNEREK

Partnereink között tudhatjuk a hazai és regionális rendezvényipar meghatározó szereplőit, míg beszállítóink fejlesztéseikkel a világ élvonalához tartoznak.

Brill Audio Visual Konferencia és Információtechnikai Kft. több mint 15 éves tapasztalattal hazánk legnagyobb konferenciatechnikai szolgáltatója. Fő szakterületük a különböző rendezvényeken felmerülő technikai igények magas színvonalú kiszolgálása, legyen szó akár vetítésről, hang- és fénytechnikáról, szavazás- vagy tolmácstechnikáról.

Az Event Stuff kft. egy 2000-ben alakult és mára a rendezvénypiac vezető szereplőjévé vált, rendezvényeszközök bérbeadásával, bel- és kültéri esemény helyszínek berendezésével és dekorálásával, egyedi dekorációk, installációk, kiállítási standok kreatív tervezésével és gyártásával foglalkozó cég.

A GEM Rendezvénytechnikai Kft. munkatársai több mint 30 éve foglalkoznak rendezvények műszaki kivitelezésével. Otthonosan mozognak koncerteken, sporteseményeken és tömegrendezvényeken. 

A RentIT 20 éve van jelen a magyar piacon. Otthonosan mozognak a rendezvények és az informatika világában, szolgáltatásaik és megoldásaik teljesebbé teszik partnereik rendezvényeit.

Amikor Sebastian Vettel beszél a csapattal, vagy egy riportert végszóra intenek vezérlőteremből, vagy egy játékvezető információt kér az Olimpiai játékok alatt – akkor mindez Riedel eszközökkel történik. A Riedel így már-már fogalom a kommunikációtechnikai szakmában, több mint 20 éves piaci jelenlétük és az évi több mint 2000 sikeres projekt pedig  garanciát jelent a minőségre. Büszkék vagyunk arra, hogy a szakma egyik úttörőjének hazai partnerei vagyunk.

A Valton-Sec Kft. több mint 20 éve hazánk egyik meghatározó személy- és vagyonvédelmi vállalata. Szolgáltatásaik a biztonság és vagyonvédelem területének igen széles skáláját ölelik fel, a terület- és objektumőrzéstől a több tízezres rendezvények biztosításáig. Fő tevékenységi körük a különböző kulturális események, a nyomtatott és az elektronikus média speciális biztonsági feladatainak ellátása, területükön található nagy értékű eszközök és anyagok védelme.