Rendezvény belső kommunikáció
Minden szó számít. Sokszorosan igaz ez a rendezvények esetében, ahol akár tizedmásodperceken, vagyis a pontos és gyors kommunikáción múlhat az esemény sikere vagy éppen kudarca.  Csapatunkkal a partnereink igényeihez rugalmasan igazodva vállaljuk a rendezvények belső kommunikációs rendszerének megtervezését, a megfelelő eszközpark összeállítását és üzemeltetését. 
Eszközbérbeadás


Magyarországon egyedülálló eszközparkkal rendelkezünk, amellyel a legkisebbtől az akár több tízezer fős sporteseményekig, fesztiválokig ki tudjuk szolgálni az ügyfeleink kéréseit. Bérelhető rendszereinket folyamatosan a változó igényeknek megfelelően fejlesztjük.

Kutatás és fejlesztés
Folyamatosan keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel még költséghatékonyabb és kompaktabb megoldásokat kínálhatunk ügyfeleinknek. A kommunikációtechnikai megoldások mellett mobil beléptetőt rendszereket fejlesztünk, amelyekbe mérnöki tudásunk mellett a mögöttünk álló több mint X ezer/száz rendezvény tapasztalatát építjük be.
Szaktanácsadás
Az elmúlt több mint tíz év szakmai tapasztalatára alapozva örömmel segítjük ügyfeleinket tanácsainkkal. Speciális szakterületünk az összetett kommunikációtechnikai problémák kezelése, amelyekre akár egyedi igények szerint összeállított és fejlesztett megoldásokat kínálunk.